+
Välj dina nyheter:

2019-02-15

Att jobba i molnet

Det är många av er som nyss har börjat jobba i molnet eller funderar på att göra det med tanke på den nya funktionen med AGI (arbetsgivardeklaration på individnivå). Många undrar om det blir någon s... Läs mer »

2019-02-14

Omföring av eget kapital i enskild firma/handelsbolag

Under året bokförs normalt insättningar, uttag och årets resultat osv på respektive underkonto till eget kapital. Dessa saldon ska sedan omföras till huvudkontot för eget kapital Läs mer »

2019-02-11

AGI – Vad hanterar programmet?

Första inlämningen av arbetsgivardeklaration på individnivå närmar sig med stormsteg! Vi har sammanställt en manualdel som beskriver vad i AGI löneprogrammet hanterar, och hoppas att den kan vara ti... Läs mer »

2019-02-11

Livesändning - Så fungerar de nya reglerna om karensavdrag

Från och med 1 januari 2019 gäller nya regler om karensavdrag, som ersätter det tidigare systemet med karensdag Läs mer »

2019-02-07

Livesändning - Arbetsgivardeklaration på individnivå (AGI)

Från årsskiftet ska alla arbetsgivare upprätta arbetsgivardeklaration på individnivå (AGI) för sina anställda. AGI ersätter det tidigare systemet med årliga kontrolluppgifter Läs mer »

2019-02-06

Problem med SIE-import

Vi har just nu ett problem med att importera SIE-filer till programmet och du kan i vissa fall få ett felmeddelande efter importen Läs mer »

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Nyheter - ctl00_twimg Fjärrsupport: