+
Välj dina nyheter:

2019-06-17

Semesterlön, semesterersättning och semestertillägg – så funkar det

Alla företag omfattas av samma semesterregler (semesterlagen), oavsett hur många anställda företaget har och i vilken bransch företaget verkar. Men för många mindre företag kan semesterlagens bestäm... Läs mer »

2019-06-12

Rättade buggar i AGI

Vi har rättat ett antal saker som varit problem i arbetsgivardeklarationen på individnivå, därbland de problem vi haft med minuslöner Läs mer »

2019-06-03

Problem med minuslöner (korrigeringar) i AGI

Vi har just nu problem med negativa löner i Arbetsgivardeklarationen på individnivå, och du behöver göra en manuell korrigering i filen om du vill lämna in arbetsgivardeklarationen innan vi fått en ... Läs mer »

2019-05-23

Slopad särskild löneskatt för pensionärer

Riksdagen har nu beslutat att slopa den särskilda löneskatten på 6,15%, som betalas på förvärvsinkomster för personer fyllda 65 år Läs mer »

2019-05-19

Lönebesked via löneappen?

Vi har fått många frågor om när ett lönebesked visas för de anställda i appen Digitala Företaget Lönebesked, här går vi igenom vad som gäller! Läs mer »

2019-05-15

Har du anställda med oregelbundet schema?

Inom vissa branscher är det vanligt med en fast sysselsättningsgrad, men med varierande arbetsscheman, vilket tidigare varit svårt att få till fullt ut. I samband med version 2019.2 Läs mer »

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Nyheter - ctl00_twimg Fjärrsupport: