+
Välj dina nyheter:

2020-02-13

Omföring av eget kapital i enskild firma/handelsbolag

Under året bokförs normalt insättningar, uttag och årets resultat osv på respektive underkonto till eget kapital. Dessa saldon ska sedan omföras till huvudkontot för eget kapital Läs mer »

Nu tolkar vi även dina kvitton!

Från och med version 2020.1.100 kan vår tolkningstjänst även tolka dina kvitton, inte bara leverantörsfakturor Läs mer »

Vill du utveckla dina bokföringskunskaper?

Vi erbjuder både grundläggande bokföringskurser för dig som vill komma igång med löpande bokföring och fortsättningskurser där du tillgodogör dig kunskaper för förarbetet som krävs för bokslutet Läs mer »

2020-01-02

Nytt räkenskapsår

För att lägga upp ett nytt räkenskapsår i bokföringen väljer du Aktivitet – Räkenskapsår och knappen Ny. I samband med detta kommer de utgående saldona på balanskontona från året innan automatiskt a... Läs mer »

Julgåvor och julfest

Nu när julen närmar sig är det vanligt att visa kunder och personal uppskattning genom någon form av julgåva och/eller julbord eller julfest. I denna artikel går vi igenom de skatteregler som gäller... Läs mer »

Nu släpper vi Kassarapport i mobilen!

Kassarapporten är den senaste pusselbiten i vårt nya och helt egna webbsystem app.bjornlunden.se och vi är glada att nu kunna lansera även den Läs mer »

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Nyheter - ctl00_twimg Fjärrsupport: