+
Välj dina nyheter:

Sitter du med förenklat årsbokslut?

Just nu är det många som sitter och kämpar med sitt för­enklade års­bokslut, vilket inne­bär att vänte­tiderna i program­supporten kan bli något längre än vanligt. Vi vill därför tipsa om vårt progr... Läs mer »

Förenklat årsbokslut - så här gör du

Förenklat årsbokslut, är det så enkelt som det låter? Här går vi igenom vad det förenklade årsbokslutet består av och ger förslag på arbetsgång för ditt arbete Läs mer »

2019-03-18

Exportera SIE-fil

För att skapa en SIE-fil väljer du Arkiv – Export – SIE (bokföring). Om du ska göra en export till ett deklarationsprogram kan du välja att kopiera in en standarduppsättning av SRU-koder, i annat fa... Läs mer »

2019-02-14

Omföring av eget kapital i enskild firma/handelsbolag

Under året bokförs normalt insättningar, uttag och årets resultat osv på respektive underkonto till eget kapital. Dessa saldon ska sedan omföras till huvudkontot för eget kapital Läs mer »

2019-02-06

Problem med SIE-import

Vi har just nu ett problem med att importera SIE-filer till programmet och du kan i vissa fall få ett felmeddelande efter importen Läs mer »

2019-01-02

Nytt räkenskapsår

För att lägga upp ett nytt räkenskapsår i bokföringen väljer du Aktivitet – Räkenskapsår och knappen Ny. I samband med detta kommer de utgående saldona på balanskontona från året innan automatiskt a... Läs mer »

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Nyheter - ctl00_twimg Fjärrsupport: