+
Välj dina nyheter:

2019-05-13

Skapa fil för fakturaförsäljning

Nu finns det möjlighet att skapa en fil som du kan använda dig av om du vill sälja dina fakturor till en annan aktör än BL Finans. Istället för att du skickar fakturor till din kund skapas istället... Läs mer »

BL Finans

BL Finans är en finansieringstjänst som vi erbjuder i samarbete med finansbolaget Capcito. Med BL Finans kan företag få smidig finansiering utan dolda avgifter – direkt i BL Administration Läs mer »

Skapa godkända e-fakturor (PEPPOL) i BL Fakturering

Från 1 april måste du som fakturerar offentlig sektor kunna skicka e-fakturor med stöd för PEPPOL. Detta är en ny europeisk standard som väntas bli allmän standard vid e-fakturering Läs mer »

Smidig koppling mellan BL Administration och Textalk Webshop

Vi får allt fler integrationer på plats i BL Administration. Det betyder att du som användare kan förenkla och effektivisera ditt arbete ytterligare. Senast i raden är en smidig koppling till Sveri... Läs mer »

BL Fakturaflöde - Kostnadsfri livesändning

Vi har en kostnadsfri livesändning den 26/3 där du får en genomgång av BL Fakturaflöde, vår smidiga tjänst för hantering av e-fakturor Läs mer »

Lagkrav: E-faktura vid offentlig upphandling

Leverantörer till offentlig sektor ska endast skicka elektroniska fakturor från och med den 1 april 2019. Det nya lagkravet kommer att gälla för alla offentliga upphandlingar som påbörjas efter dett... Läs mer »

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Nyheter - ctl00_twimg Fjärrsupport: