+
Välj dina nyheter:

2019-10-17

Dröjsmålsränta och förseningsersättning

Här går vi igenom vad som gäller teoretiskt kring dröjsmålsränta och förseningsersättning, samt hur du hanterar detta i BL Fakturering Läs mer »

Ny version av iZettle-integrationen

Nu har vi släppt en ny version av vår iZettle-integration som innehåller flera förbättringar, dessa går vi igenom i denna artikel Läs mer »

2019-06-05

Höjt tak för RUT-avdrag

Riksdagen har nu beslutat att taket för RUT-tjänster höjs till 50 000 kr per år för personer som inte är fyllda 65 år. Detta innebär att taket blir lika för alla igen Läs mer »

2019-05-13

Skapa fil för fakturaförsäljning

Nu finns det möjlighet att skapa en fil som du kan använda dig av om du vill sälja dina fakturor till en annan aktör än BL Finans. Istället för att du skickar fakturor till din kund skapas istället... Läs mer »

BL Finans

BL Finans är en finansieringstjänst som vi erbjuder i samarbete med finansbolaget Capcito. Med BL Finans kan företag få smidig finansiering utan dolda avgifter – direkt i BL Administration Läs mer »

Skapa godkända e-fakturor (PEPPOL) i BL Fakturering

Från 1 april måste du som fakturerar offentlig sektor kunna skicka e-fakturor med stöd för PEPPOL. Detta är en ny europeisk standard som väntas bli allmän standard vid e-fakturering Läs mer »

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Nyheter - ctl00_twimg Fjärrsupport: