+
Välj dina nyheter:

Nyheter/ändringar i app.bjornlunden.se

Idag släpptes en ny version av app.bjornlunden.se som är vårt helt nya webbsystem där du i dagsläget kan använda funktioner för attest, ekonomiöversikt och kassarapport Läs mer »

Så kommer du igång med Attest på webben/i mobilen

Vi har nyligen släppt vår nya attesthantering på webben/i mobilen, och att komma igång med den är enkelt. Här går vi igenom hur du gör och vad du bör tänka på om du tidigare använt vår gamla attesth... Läs mer »

2019-09-30

Registrera verifikationer utifrån inskickade kvitton och dokument

Från och med version 2019.4.100 kan du registrera kvitton och andra dokument som inkommit till databasen i bokföringen i samma veva som du registrerar alla inkomna leverantörsfakturor Läs mer »

Nu släpper vi vår nya Attesthantering!

Äntligen kan vi erbjuda en smidig attesthantering där du kan godkänna fakturorna direkt i mobilen eller på webben. Vår nya attesthantering är en del av vårt nya och helt egna webbsystem app.bjornlun... Läs mer »

Kostnadsfri livesändning 24/9 – Leverantörsfakturaflöde med webb-attest

Vårt arbete med att webbifiera BL Administration går snabbt framåt och vi är glada att nu kunna visa vår nya webb-attest som är 100% synkad mot BL Administration Läs mer »

Viktigt för dig som kör BL Tolkning!

I version 2019.3.100 finns ett fel som orsakar problem i tilläggstjänsten BL Tolkning, därför behöver du som använder tjänsten uppdatera till 2019.3.101 som nu finns tillgänglig Läs mer »

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Nyheter - ctl00_twimg Fjärrsupport: