+
Välj dina nyheter:

2019-05-13

Sökväg skannade leverantörsfakturor behövs inte längre för BL e-postportal

Från och med version 2019.2.100 behöver du inte ange någon sökväg för skannade leverantörsfakturor i företagsuppgifterna om du använder BL e-postportal Läs mer »

BL Tolkning - kostnadsfri livesändning

Vi kör en kostnadsfri livesändning den 28/3 där du får en genomgång av BL Tolkning, vår tjänst för automatiserad fakturatolkning. Vi visar bland annat hur du aktiverar tjänsten för att snabba upp di... Läs mer »

BL Fakturaflöde - Kostnadsfri livesändning

Vi har en kostnadsfri livesändning den 26/3 där du får en genomgång av BL Fakturaflöde, vår smidiga tjänst för hantering av e-fakturor Läs mer »

Lagkrav: E-faktura vid offentlig upphandling

Leverantörer till offentlig sektor ska endast skicka elektroniska fakturor från och med den 1 april 2019. Det nya lagkravet kommer att gälla för alla offentliga upphandlingar som påbörjas efter dett... Läs mer »

BL Tolkning och BL e-postportal – livesänd visning

Den 22/1 klockan 10.00 håller vi en kostnadsfri livesändning där vi går igenom våra nya tjänster BL Tolkning och BL e-postportal Läs mer »

BL Skanning

Genom att skanna dina fakturor med BL Skanning slipper du all omständ ig hantering av leverantörsfakturor i pappersform och får i stället fakturorna digitalt i din inkorg. Du slipper brevsprättning,... Läs mer »

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Nyheter - ctl00_twimg Fjärrsupport: