+
Välj dina nyheter:

Nu tolkar vi även dina kvitton!

Från och med version 2020.1.100 kan vår tolkningstjänst även tolka dina kvitton, inte bara leverantörsfakturor Läs mer »

Du har väl inte missat vår nya attesthantering?

I höstas släppte vi en ny attesthantering så att du kan attestera dina fakturor i mobilen eller på webben. Tanken är att denna nya hantering ersätter den gamla som kräver ett installerat BL Administ... Läs mer »

Nyheter/ändringar i app.bjornlunden.se

Idag släpptes en ny version av app.bjornlunden.se som är vårt helt nya webbsystem där du i dagsläget kan använda funktioner för attest, ekonomiöversikt och kassarapport Läs mer »

Så kommer du igång med Attest på webben/i mobilen

Vi har nyligen släppt vår nya attesthantering på webben/i mobilen, och att komma igång med den är enkelt. Här går vi igenom hur du gör och vad du bör tänka på om du tidigare använt vår gamla attesth... Läs mer »

2019-09-30

Registrera verifikationer utifrån inskickade kvitton och dokument

Från och med version 2019.4.100 kan du registrera kvitton och andra dokument som inkommit till databasen i bokföringen i samma veva som du registrerar alla inkomna leverantörsfakturor Läs mer »

Nu släpper vi vår nya Attesthantering!

Äntligen kan vi erbjuda en smidig attesthantering där du kan godkänna fakturorna direkt i mobilen eller på webben. Vår nya attesthantering är en del av vårt nya och helt egna webbsystem app.bjornlun... Läs mer »

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Nyheter - ctl00_twimg Fjärrsupport: