+
Välj dina nyheter:

2019-09-17

Träffa oss på Kistamäsan 25-26 september!

Ta del av branschnyheter och trender. Delta på kostnadsfria seminarier och knyt kontakter på mötesplatsen för ekonomer och företagare. Ekonomimässan är mötesplatsen för nytänkande och kompetensutvec... Läs mer »

Kostnadsfri livesändning 17/9 – Kassarapport på webben

Vårt arbete med att webbifiera BL Administration går snabbt framåt och vi är glada att nu kunna visa fördelarna med vår nya Kassarapport för webben som är 100% synkad mot BL Administration Läs mer »

2019-09-10

Välkommen på stora rådgivardagen!

Onsdagen den 6 november bjuder vi in till en heldag om aktuella rådgivningsfrågor för redovisningskonsulter och revisorer inom områdena redovisning, skatt och moms Läs mer »

Kostnadsfri livesändning 10/9 – Ekonomiöversikt på webben

Vårt arbete med att webbifiera BL Administration går snabbt framåt och vi är glada att nu kunna visa fördelarna med vår nya Ekonomiöversikt för webb/app som är 100% synkad mot BL Administration Läs mer »

2019-08-29

Platser kvar på våra användarträffar!

Nästa vecka kör vi vår årliga Redovisningsbyrådagen (tidigare BL-dagen) turné och besöker Malmö, Göteborg och Stockholm. Där visar vi bland annat de senaste nyheterna i programmet samt hintar lite ... Läs mer »

2019-08-19

Specialerbjudande hos vår nya partner

Vi har nu inlett ett sam­arbete med Bygglet – det ledande digitala projekt­verktyget för små och mede­lstora företag i bygg­branschen. Det vill vi fira, just nu får du två kostnads­fria månader ho... Läs mer »

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Nyheter - ctl00_twimg Fjärrsupport: