+
Välj dina nyheter:

2019-06-11

Koppla bort användare till Digitala företaget Lönebesked

Nu kan ni som jobbar i adminverktyget koppla bort användare till löneappen själva. Ni slipper alltså höra av er till oss varje gång någon anställd slutar eller av annan anledning ska avsluta löneapp... Läs mer »

2019-05-29

Registrera sjuklön enligt de nya reglerna

Vi får fortfarande många frågor kring de nya reglerna för karensavdrag som trädde i kraft vid årsskiftet 2019. Därför har vi uppdaterat manualen för att underlätta för er som använder "Lilla lönepr... Läs mer »

2019-05-25

Ett år med GDPR

Nu är det på dagen ett år sedan GDPR började gälla och det är fortfarande flera av er kunder som inte tecknat ett personuppgiftsbiträdesavtal med oss på Björn Lundén Läs mer »

2019-05-02

Fortsättningskurs i bokföring

Vi håller en tvådagars bokföringskurs den 21/5 där du lär dig göra periodiseringar och avstämningar av balansrapporten Läs mer »

2019-04-25

Fördjupningskurs i lön

Vi håller en praktiskt orienterad tvådagarskurs i Stockholm 14/5 för dig som har jobbat med löner en tid och vill öka din kunskap inom vissa områden Läs mer »

Sitter du med förenklat årsbokslut?

Just nu är det många som sitter och kämpar med sitt för­enklade års­bokslut, vilket inne­bär att vänte­tiderna i program­supporten kan bli något längre än vanligt. Vi vill därför tipsa om vårt progr... Läs mer »

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Nyheter - ctl00_twimg Fjärrsupport: