+
Välj dina nyheter:

2019-05-25

Ett år med GDPR

Nu är det på dagen ett år sedan GDPR började gälla och det är fortfarande flera av er kunder som inte tecknat ett personuppgiftsbiträdesavtal med oss på Björn Lundén Läs mer »

2019-05-02

Fortsättningskurs i bokföring

Vi håller en tvådagars bokföringskurs den 21/5 där du lär dig göra periodiseringar och avstämningar av balansrapporten Läs mer »

2019-04-25

Fördjupningskurs i lön

Vi håller en praktiskt orienterad tvådagarskurs i Stockholm 14/5 för dig som har jobbat med löner en tid och vill öka din kunskap inom vissa områden Läs mer »

Sitter du med förenklat årsbokslut?

Just nu är det många som sitter och kämpar med sitt för­enklade års­bokslut, vilket inne­bär att vänte­tiderna i program­supporten kan bli något längre än vanligt. Vi vill därför tipsa om vårt progr... Läs mer »

Livesändning - Semesterårsbyte i Lön Plus

Fredagen den 26/4 klockan 10.00 håller vi en kostnadsfri livesändning där vi visar hur du gör ett semesterårsbyte i BL Lön Plus. Livesändningen är ett smidigt sätt att lära sig det här lite knepiga ... Läs mer »

2019-04-19

Grundkurs i bokföring

Vi håller en tredagars bokföringskurs i Stockholm den 7/5 där du lär dig grunderna i löpande redovisning och kommer igång med din egen bokföring på ett bra sätt Läs mer »

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Nyheter - ctl00_twimg Fjärrsupport: