2018-08-14

Arbetsgivardeklaration på individnivå

Nu finns ny funktionalitet för dig som ska lämna arbetsgivardeklaration på individnivå redan för juli 2018.

Version 2018.3.150

Du som ska lämna arbetsgivardeklaration på individnivå behöver uppdatera till den senaste versionen av BL Administration, 2018.3.150. Versionen hittar du som vanligt under Hjälp – Hämta ny version inifrån programmet.

Molndatabas

För att komma åt den nya funktionaliteten krävs att du har databasen i molnet. Har du inte redan aktuellt företag i molnet flyttar du det väldigt enklet genom att högerklicka på företaget/företagen i listan under Arkiv – Val av företag och väljer Flytta markerade företag till molnet. Om du saknar licens för databasen i molnet, kontakta någon av våra säljare på salj@blinfo.se.

Arbetsgivardeklaration på individnivå

För att nå funktionaliteten väljer du Aktivitet – Arbetsgivadeklaration på individnivå. Här sammanställs individ- och huvuduppgifter utifrån de löner som registrerats i programmet för den deklarationsdag du väljer. Individuppgifter granskas genom att du klickar på en person i listan och huvuduppgifterna kommer du åt via knappen Huvuduppgifter nere till höger. Om uppgifterna är korrekta skapar du enkelt en fil som du sedan lämnar in i Skatteverkets e-tjänst. 

Här kan du läsa mer om funktionen Arbetsgivardeklaration på individnivå >>

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

Nyheter - Arbetsgivardeklaration på individnivå - ctl00_twimg Fjärrsupport: