2019-08-15

Koppling till BL Byråstöd

Du har väl inte missat att du kan koppla ihop BL Administration med BL Byråstöd?

BL Byråstöd är ett webbaserat system som samlar allt det du som arbetar på en redovisningsbyrå behöver, och att använda det integrerat med BL Administration (samt BL Skatt och BL Bokslut) gör arbetet ännu smidigare.

Som användare av vår helhetslösning för redovisningsbyråer ingår vårt byråstöd i ditt abonnemang hos oss (saknar du helhetslösningen kan du så klart köpa till byråstödet separat). 

Är du intresserad av att beställa BL Byråstöd, klicka här >>

Öppna BL Administration från BL Byråstöd

Du kan öppna BL Administration från BL Byråstöd och beroende på vilken aktivitet du står på kommer du också att hamna på rätt flik eller funktion inne i BL Administration när du startar programmet från BL Byråstöd.

Från och med version 2019.3.100 har vi ökat antalet ingångar från byråstödet till BL Administration, vilket innebär att du kan hamna mer rätt i administrationsprogrammet utifrån de tjänster du väljer i byråstödet.

En förutsättning för att det ska fungera är att du angett dina BL Konto-uppgifter på din användare i BL Administration, detta lägger du in under Arkiv – Systemunderhåll – Användare.

Statusändringar till BL Byråstöd

När du genomfört något i BL Administration och exempelvis vill klarmarkera en tjänst kan du göra det direkt inifrån BL Administration. Du slipper alltså hoppa mellan programmen, istället klickar du bara på byråstödsikonen uppe till vänster i BL Administration. Välj därefter de förutsättningar som ska gälla och spara så ändras statusen i byråstödet.

Här kan du läsa mer om hur du jobbar med BL Byråstöd >>

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

Nyheter - Koppling till BL Byråstöd - ctl00_twimg Fjärrsupport: