Vi får många frågor kring Regeringens föreslagna åtgärder på grund av Coronaviruset. I artikeln Corona - så påverkas du med anställda har vi samlat viktig information. Notera att artikeln uppdateras löpande. Till artikeln >>

2020-04-03

Ny programversion nästa vecka!

Vi kommer att släppa version 2020.2.100, som bland annat innehåller funktionalitet för nedsättning av arbetsgivaravgifter för upp till 30 anställda samt stöd för korttidsarbete, under nästa vecka. P... Läs mer »

Livesänd visning: Anpassningar till korttidsarbete, arbetsgivaravgifter mm

På onsdag 8/4 klockan 10.00 håller vi en kostnadsfri livesändning angående programförändringar i löneprogrammet i samband med regeringens åtgärder till följd av Corona-krisen Läs mer »

Förenklat årsbokslut - så här gör du

Förenklat årsbokslut, är det så enkelt som det låter? Här går vi igenom vad det förenklade årsbokslutet består av och ger förslag på arbetsgång för ditt arbete Läs mer »

Lagkrav: E-faktura vid offentlig upphandling

Leverantörer till offentlig sektor ska endast skicka elektroniska fakturor från och med den 1 april 2019. Det nya lagkravet kommer att gälla för alla offentliga upphandlingar som påbörjas efter dett... Läs mer »

2019-02-20

Karensavdrag

När en anställd insjuknar 1 januari 2019 eller senare ska nya regler tillämpas kring hantering av karens. Numer ska sjuklön betalas ut redan dag 1 och från sjuklönen ska ett karensavdrag göras Läs mer »

2018-11-06

BL e-postportal

Via vår nya tjänst BL e-postportal kan dina leverantörer skicka pdf-fakturor direkt till din molndatabas i BL Administration. Fakturan finns sedan för behandling eller tolkning i programmet Läs mer »

Export till BL Bokslut

I programmet finns en koppling till vårt bokslutsprogram BL Bokslut. Du kan, förutom bokföringen, exportera även anläggningsregister, leverantörsreskontra, kundreskontra och varulager om du använder... Läs mer »

2020-03-30

Förenklat årsbokslut – så här gör du

Förenklat årsbokslut, är det så enkelt som det låter? Här går vi igenom vad det förenklade årsbokslutet består av och ger förslag på arbetsgång för ditt arbete Läs mer »

2020-03-26

Vänta med att lämna arbetsgivardeklaration för mars!

På grund av förslaget om tillfälligt sänkta socialavgifter rekommenderar både vi och Skatteverket att man väntar med att lämna arbetsgivardeklarationen för mars. Detta för att anpassningar ska vara ... Läs mer »

2020-03-26

Nytt Coronaförslag: Tillfällig nedsättning av socialavgifter

Regeringen har nu presenterat ytterligare ett krispaket med anledning av coronaviruset och effekterna av detta. Denna gång är det fokus på småföretagen Läs mer »

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Startsida - BL Administration - ctl00_twimg Fjärrsupport: