2020-09-21

Digitalisera din redovisningsbyrå – kostnadsfri livesändning 23/9 och 19/10

Kostnadsfri livesändning där vi går igenom förutsättningarna för redovisningsbyråns digitaliseringsarbete. Vilka förändringar behövs och vad krävs för att digitalisera verksamheten? Vi går igenom de... Läs mer »

2020-09-16

Korttidsarbete – avstämning två

Sex månader efter att man ansökt och fått korttidsarbete godkänt ska en andra avstämning göras. Har du dessutom ansökt om förlängning (upp till nio månader) kan du samtidigt söka ytterligare stöd i ... Läs mer »

2020-03-19

Corona – så påverkas du med anställda

Slopat karensavdrag, statens sjuklöneansvar, slopat krav på sjukintyg, korttidspermittering och anstånd med skatteinbetalning är flera av åtgärderna i regeringens krispaket. I den här artikeln benar... Läs mer »

2020-08-03

Redovisningsbyrådagen 2020 – i digitalt format

Äntligen börjar Redovisningsbyrådagen, vår populära fokusdag för redovisningsbyråer, att närma sig. I år som ett helt digitalt event för ett tryggt och säkert deltagande Läs mer »

2020-06-09

Fakturering på webben/i mobilen

Med vår webb-fakturering kan dina kundföretag skapa fakturor direkt i mobil eller webb och se kundreskontran i realtid – dvs vilka fakturor som skickats och som är betalda eller obetalda Läs mer »

2020-07-27

Missat att avmarkera personer från växa-stöd/först anställd?

Den tillfälliga nedsättningen av socialavgifter som gällt under perioden mars-juni på grund av Corona-pandemin har upphört. Om du missat att göra justeringar för det går vi här igenom hur du kommer ... Läs mer »

2020-09-14

Automatiserat leverantörsfakturaflöde

Nu kan du automatisera och effektivisera leverantörsfakturaflödet ytterligare! Genom att låta vår tolkningsrobot ta hand om ankomstregistreringen kan du spara ännu mer tid! Läs mer »

2020-09-11

Moms på kundförluster med anledning av Covid-19

Med anledning av den pågående coronapandemin lättar Skatteverket på kraven på när den utgående momsen kan återföras på kundförluster Läs mer »

2020-09-02

Så här sorterar du dina nyheter

Har du missat att du kan sortera vilka nyheter som visas under fliken Nyheter? Om du klickar på nyhetsfliken kan du i boxen nedanför där det står ”Välj dina nyheter” klicka på plustecknet (+) Läs mer »

2020-08-28

Avstämningstidpunkter korttidsarbete

Under sommaren beslutade riksdagen att förlänga tiden för avstämning av korttidsarbete från två till fyra veckor Läs mer »

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Startsida - BL Administration - ctl00_twimg Fjärrsupport: