2021-04-15

Växa-stödet utvidgas tillfälligt – så ser förslaget ut

Det har kommit ett förslag från regeringen om att tillfälligt utvidga växa-stödet. Det innebär att företag som inte har någon anställd och som anställer en eller två personer, samt företag med en an... Läs mer »

2021-04-13

Saknar du anteckningar på anställda i löneprogrammet?

Vi har tidigare upptäckt en bugg som gjorde att eventuella anteckningar på anställda (text under fliken ”Anteckningar” på anställdakortet) förlorades när man sparade en ny lön och då inte hade instä... Läs mer »

2020-09-02

Så här sorterar du dina nyheter

Har du missat att du kan sortera vilka nyheter som visas under fliken Nyheter? Om du klickar på nyhetsfliken kan du i boxen nedanför där det står ”Välj dina nyheter” klicka på plustecknet (+) Läs mer »

2020-12-17

Att tänka på inför ett nytt löneår

Vid årsskiftet är det en hel del saker att tänka på för dig som kör lön. För att underlätta för dig har vi sammanställt en lista på vad som ska göras i denna artikel Läs mer »

2020-06-09

Fakturering på webben/i mobilen

Med vår webb-fakturering kan dina kundföretag skapa fakturor direkt i mobil eller webb och se kundreskontran i realtid – dvs vilka fakturor som skickats och som är betalda eller obetalda Läs mer »

2020-10-19

Boka möte med en byrårådgivare – och få hjälp att komma igång med automatiserade flöden

Funderar du på att jobba mer digitalt och automatiserat? Våra kunniga byrå­rådgivare hjälper dig och din byrå kostnads­fritt (via video­länk eller på plats hos er) med de bitar som behöver falla på ... Läs mer »

Export till BL Bokslut

I programmet finns en koppling till vårt bokslutsprogram BL Bokslut. Du kan, förutom bokföringen, exportera även anläggningsregister, leverantörsreskontra, kundreskontra och varulager om du använder... Läs mer »

2021-03-30

Förenklat årsbokslut – så här gör du

Förenklat årsbokslut, är det så enkelt som det låter? Här går vi igenom vad det förenklade årsbokslutet består av och ger förslag på arbetsgång för ditt arbete Läs mer »

2021-03-26

Här är datumen du bör hålla koll på 2021

Som företagare finns en mängd datum att hålla koll på varje år. Datumen skiljer sig åt beroende på företagsform, omsättning, räkenskapsår samt hur ofta företaget ska deklarera moms. Vi har samlat al... Läs mer »

2021-03-24

E-fakturering och utskriftstjänst – planerade servicefönster

Lördag 27/3 kl 14–18 och lördag 17/4 klockan 14–18 genomför vår samarbetspartner serviceunderhåll i systemet Läs mer »

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Startsida - BL Administration - ctl00_twimg Fjärrsupport: