2020-06-02

Prisvärda paket för digital kundsamverkan

Med våra nya webb­tjänster kan din byrå skapa verkligt effektiva flöden för kunderna och för kommunika­tionen mellan byrå och kund. Du ger dina kunder en ny och bättre upp­levelse – i mobil, app och... Läs mer »

2020-05-29

Senarelagd avstämning korttidsarbete

Tillväxtverket behöver mer tid för att färdigställa systemet med avstämning av stöd för korttidsarbete. Systemet ska möjliggöra kontroller som säkrar att skattemedel används på rätt sätt och samtidi... Läs mer »

2020-03-19

Corona – så påverkas du med anställda

Slopat karensavdrag, statens sjuklöneansvar, slopat krav på sjukintyg, korttidspermittering och anstånd med skatteinbetalning är flera av åtgärderna i regeringens krispaket. I den här artikeln benar... Läs mer »

2020-04-08

Tillfällig nedsättning av arbetsgivaravgifter – så här gör du

På grund av den pågående Corona-krisen har riksdagen beslutat att tillfälligt sänka socialavgifterna för upp till 30 personer på företaget under perioden mars-juni 2020. På ersättningar upp till 25 ... Läs mer »

Förenklat årsbokslut - så här gör du

Förenklat årsbokslut, är det så enkelt som det låter? Här går vi igenom vad det förenklade årsbokslutet består av och ger förslag på arbetsgång för ditt arbete Läs mer »

Lagkrav: E-faktura vid offentlig upphandling

Leverantörer till offentlig sektor ska endast skicka elektroniska fakturor från och med den 1 april 2019. Det nya lagkravet kommer att gälla för alla offentliga upphandlingar som påbörjas efter dett... Läs mer »

2020-05-28

Distanskurser via Zoom

Nu introducerar vi livesända lärarledda distanskurser via videotjänsten Zoom. Det är som att kursen och kursledaren kommer hem till dig och innebär att du kan lära dig det du behöver utan att behöva... Läs mer »

Nyhet: Hantera presentkort via iZettle

Från och med nu hanteras även presentkort via vår iZettle-integration! Läs mer »

2020-05-18

BL Finans – nu med fler tjänster

Nyligen utökades BL Finans med några nya tjänster, dessutom har själva sidan fått sig en uppfräschning på senaste tiden. Här går vi igenom de finansieringstjänster du som företagare kan uttnyttja in... Läs mer »

2020-05-18

Planerat driftsstopp

På lördag den 23/5 klockan 20:00-00:00 kommer vi att ha ett servicefönster för vissa av våra webbtjänster Läs mer »

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Startsida - BL Administration - ctl00_twimg Fjärrsupport: