Support_kundo.jpg

Hjälp för dig som använder BLA

Sök frågor & svar

I programmets supportforum kan du söka på befintliga svar men även ställa nya frågor till oss på supporten. Forumet har blivit väldigt populärt och välbesökt av våra kunder som jobbar kvällstid och inte har möjlighet att ringa dagtid till supporten. Vi lovar att många av dina frågor har troligtvis någon annan kund redan ställt före dig och du hittar svaret här – dygnet runt, året om!

Supportforum »

Smart manual = F1

Programmets manual hittar du alltid genom att trycka ner F1-tangenten på ditt tangentbord. Manualen är dessutom så smart att den öppnar just den del som beskriver programfunktionen du befinner dig i just nu. Hela manualen hittar du även under Hjälp-menyn i programmet. 

Manualen »

Prenumerera på vår YouTube-kanal

Vi har flera instruktionsfilmer som visar hur du gör i programmet. Filmerna ligger på vår YouTube-kanal så se till att prenumerera på den för att inte missa nya filmer. 

YouTube »

Få in oss i ditt Facebook-flöde

Vi finns såklart där du finns – och vill du ha oss i ditt flöde så gilla vår sida på Facebook. Då kommer du få löpande nyheter och tips om ditt nya program. Och du kommer att ha möjlighet att kommentera och tycka till. Det gillar vi!

Facebook »

Kontakta oss

Du kan ringa vår support om du har ett supportavtal. Vi svarar på dina programfrågor vardagar mellan kl 09.30 – 16.00. Lunchstängt mellan kl 12.00 – 13.00.

Tel: 0650-54 14 05

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Hjälp för dig som använder BLA - ctl00_twimg Fjärrsupport: