+
Välj dina nyheter:

2020-04-03

Ny programversion nästa vecka!

Vi kommer att släppa version 2020.2.100, som bland annat innehåller funktionalitet för nedsättning av arbetsgivaravgifter för upp till 30 anställda samt stöd för korttidsarbete, under nästa vecka. P... Läs mer »

Livesänd visning: Anpassningar till korttidsarbete, arbetsgivaravgifter mm

På onsdag 8/4 klockan 10.00 håller vi en kostnadsfri livesändning angående programförändringar i löneprogrammet i samband med regeringens åtgärder till följd av Corona-krisen Läs mer »

Export till BL Bokslut

I programmet finns en koppling till vårt bokslutsprogram BL Bokslut. Du kan, förutom bokföringen, exportera även anläggningsregister, leverantörsreskontra, kundreskontra och varulager om du använder... Läs mer »

2020-03-30

Förenklat årsbokslut – så här gör du

Förenklat årsbokslut, är det så enkelt som det låter? Här går vi igenom vad det förenklade årsbokslutet består av och ger förslag på arbetsgång för ditt arbete Läs mer »

2020-03-26

Vänta med att lämna arbetsgivardeklaration för mars!

På grund av förslaget om tillfälligt sänkta socialavgifter rekommenderar både vi och Skatteverket att man väntar med att lämna arbetsgivardeklarationen för mars. Detta för att anpassningar ska vara ... Läs mer »

2020-03-26

Nytt Coronaförslag: Tillfällig nedsättning av socialavgifter

Regeringen har nu presenterat ytterligare ett krispaket med anledning av coronaviruset och effekterna av detta. Denna gång är det fokus på småföretagen Läs mer »

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Nyheter - ctl00_twimg Fjärrsupport: