+
Välj dina nyheter:

2020-11-18

Företagslistan flyttar ut i molnet!

Från årsskiftet kommer företagslistan att vara tillgänglig i molnet för alla våra helhetslösningskunder, vilket innebär att ni på redovisningsbyrån kommer att komma åt företagen betydligt enklare, o... Läs mer »

Omsättningsstöd till enskilda näringsidkare

Nu har regeringen tagit beslut om omsättningsstödet för enskilda näringsidkare. Det riktar sig enbart till enskilda näringsidkare som drabbats hårt av coronapandemin, exempelvis företag inom kultur-... Läs mer »

2020-11-06

Covid – smittbärarpenning till närstående

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att friska vuxna personer som bor i samma hushåll som en person med bekräftad covid ska hålla sig i hemmet. De närstående som då förlorar inkomst har rätt att ansö... Läs mer »

2020-11-03

4 november är sista dagen för att rapportera lönestatistik till Svenskt Näringsliv

Svenskt Näringsliv producerar lönestatistik på uppdrag av medlemsorganisationerna och används vid förhandlingar med fackförbunden, vid rådgivning till företagen och i företagens eget analysarbete Läs mer »

2020-11-02

Dags för FOS-förfrågan (fd CSR-förfrågan)

Med hjälp av en FOS-förfrågan (tidigare CSR-förfrågan) till Centrala skatteregistret kan du på ett enkelt sätt få uppgifter om vilka skatteavdrag du ska göra för dina anställda. Tänk på att det bara... Läs mer »

Omställningsstöd för perioden maj-juli

Tidigare har regeringen meddelat att omställningsstöd ska kunna sökas även för perioden maj-juli. Företag vars nettoomsättning har minskat under stödperioderna maj respektive juni och juli 2020, jä... Läs mer »

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Nyheter - ctl00_twimg Fjärrsupport: