+
Välj dina nyheter:

2021-03-01

Sänkt ålder för intjänande till avtalspension

Svenskt Näringsliv och LO har kommit överens om att åldern för när man tjänar in avtalspension SAF-LO ska sänkas successivt under några år, från dagens 25 år till 22 år med början nu under 2021 Läs mer »

Uppbokning av kundfordringar och leverantörsskulder vid kontantmetoden

Vid årsskiftet ska även du som har kontantmetoden som bokföringsmetod göra en uppbokning av de kundfordringar och leverantörskulder som finns. Om du använder reskontrorna i programmet (kund- och lev... Läs mer »

2021-02-24

Kopplingen mot Zettle (tidigare iZettle) fungerar felfritt igen

Du har kanske märkt att vi hade problem med vår koppling mot Zettle (tidigare iZettle) förra veckan då Zettle gjorde en ändring i sitt API som ställde till det för oss men framför allt för dig. Vi ... Läs mer »

2021-02-24

Stöd för korttidsarbete förlängs

Riksdagen har nu beslutat att stödet för korttidsarbete förlängs t o m 30 juni 2021. Vissa ändringar av stödet införs, t ex nya krav för avtalen och tydliga regler för vinstutbetalningar och andra v... Läs mer »

2021-02-22

Omföring av eget kapital i enskild firma/handelsbolag

Under året bokförs normalt insättningar, uttag och årets resultat osv på respektive underkonto till eget kapital. Dessa saldon ska sedan omföras till huvudkontot för eget kapital Läs mer »

2021-02-19

Du finns väl med i molnet?

Nu finns 100 000 företag i vårt moln! Läs mer »

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Nyheter - ctl00_twimg Fjärrsupport: