+
Välj dina nyheter:

2020-11-06

Covid – smittbärarpenning till närstående

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att friska vuxna personer som bor i samma hushåll som en person med bekräftad covid ska hålla sig i hemmet. De närstående som då förlorar inkomst har rätt att ansö... Läs mer »

2020-11-03

4 november är sista dagen för att rapportera lönestatistik till Svenskt Näringsliv

Svenskt Näringsliv producerar lönestatistik på uppdrag av medlemsorganisationerna och används vid förhandlingar med fackförbunden, vid rådgivning till företagen och i företagens eget analysarbete Läs mer »

2020-11-02

Dags för FOS-förfrågan (fd CSR-förfrågan)

Med hjälp av en FOS-förfrågan (tidigare CSR-förfrågan) till Centrala skatteregistret kan du på ett enkelt sätt få uppgifter om vilka skatteavdrag du ska göra för dina anställda. Tänk på att det bara... Läs mer »

2020-10-05

Sjuklönekostnader augusti-december

Under vissa perioder 2020 står staten för hela eller delar av sjuklöneansvaret för arbetsgivare, för att lindra effekterna av coronapandemin. Anställda kompenseras för karensavdrag som arbetsgivaren... Läs mer »

2020-09-25

Lönefiler till Nordea

31 augusti stängde Nordea ner Internetbanken företaget för att istället går över till Nordea Business. I den nya tjänsten kan inte lönefiler i LB-formatet (eller LON-formatet) tas emot, utan endast ... Läs mer »

2020-09-16

Korttidsarbete – avstämning två

Sex månader efter att man ansökt och fått korttidsarbete godkänt ska en andra avstämning göras. Har du dessutom ansökt om förlängning (upp till nio månader) kan du samtidigt söka ytterligare stöd i ... Läs mer »

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Nyheter - ctl00_twimg Fjärrsupport: