+
Välj dina nyheter:

2021-02-24

Kopplingen mot Zettle (tidigare iZettle) fungerar felfritt igen

Du har kanske märkt att vi hade problem med vår koppling mot Zettle (tidigare iZettle) förra veckan då Zettle gjorde en ändring i sitt API som ställde till det för oss men framför allt för dig. Vi ... Läs mer »

2021-02-22

Omföring av eget kapital i enskild firma/handelsbolag

Under året bokförs normalt insättningar, uttag och årets resultat osv på respektive underkonto till eget kapital. Dessa saldon ska sedan omföras till huvudkontot för eget kapital Läs mer »

Vill du utveckla dina bokföringskunskaper?

Delta i en lärarledd tredagars bokföringskurs på distans livesänd via Zoom där du lär dig grunderna i löpande redovisning och kommer igång med din egen bokföring på ett bra sätt. Genom att vi varvar... Läs mer »

Brexit - vad gäller?

Storbritannien lämnade EU 31 januari 2020. Det övergångsavtal som gällde mellan EU och Storbritannien t o m 31 december 2020 har nu också gått ut. Detta innebär att det blir en del effekter för han... Läs mer »

2021-01-02

Nytt räkenskapsår

För att lägga upp ett nytt räkenskapsår i bokföringen väljer du Aktivitet – Räkenskapsår och knappen Ny. I samband med detta kommer de utgående saldona på balanskontona från året innan automatiskt ... Läs mer »

Julgåvor och julfest

Nu när julen närmar sig är det vanligt att visa kunder och personal uppskattning genom någon form av julgåva och/eller julbord eller julfest. Just i år kommer många förmodligen att välja bort julbo... Läs mer »

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

BL Administration - Nyheter - ctl00_twimg Fjärrsupport: