2021-02-19

Du finns väl med i molnet?

Nu finns 100 000 företag i vårt moln! 

Den här veckan skapade vår medarbetare Henrik molndatabas nummer 100 000, en milstolpe för oss men ingen anledning att vila på lagrarna. Nu satsar vi vidare på att utveckla lösningar som förenklar ditt företagande. 

Allt fler företag väljer att sköta sin redovisning i vårt moln. Bland annat för att de inser fördelarna med att kunna samarbeta smidigt med kollegor och med sin redovisningsbyrå - och inte minst att kunna dela data med andra system för att slippa dubbelarbete. 

Fördelar med vår molndatabas

Teknikutvecklingen går snabbt framåt och många tjänster fungerar bara när du jobbar mot molnet. Anledningarna till detta är flera men främst för att det bara är molnprogram som kan dela data med andra system. 

Fördelarna med molnet är: 

  • Du slipper egna kostnader för säkerhet och behöver inte fundera över backuplösningar. 
  • Du behöver inte lägga tid på att skicka filer fram och tillbaka när du ska dela dina data med en redovisningsbyrå eller en medarbetare. Alla jobbar istället mot samma databas/datakälla.
  • Ökad flexibilitet. Du kan jobba från fler platser än det egna kontoret.
  • Du får möjlighet att ta del av alla nya tjänster från oss på Björn Lundén och våra samarbetsparterns. Exempel på tjänster är:
  • app.bjornlunden.se, vårt egna webbsystem för byrå-kundsamverkan med bland annat Fakturering, Attest, Kassarapport och Ekonomiöversikt.
  • BL Tolkning och E-postportal. En automatiserad lösning för att ta emot och kontera leverantörsfakturor och kvitton.
  • Koppling till iZettle och bankkopplingar.
  • Kopplingar till finansieringstjänster.

Om du inte redan har ditt företag sparat i molnet kan du läsa mer om hur du kommer igång här »

För dig som är redovisningsbyrå och har vår helhetslösning finns också möjligheten att publicera företagslistan i molnet, du kan du läsa mer om det här »

Dyrare?

Sett till månadskostnaden kan det blir något dyrare att köra mot molndatabas, men våra molnbaserade tjänster innehåller samtidigt många fler smarta funktioner – som ytterligare effektiviserar din administration och frigör tid för dig att göra andra saker. 

Vill du gå över till molndatabas, kontakta oss så tar vi fram ett prisförslag.


”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

Nyheter - Du finns väl med i molnet? - ctl00_twimg Fjärrsupport: