2020-05-06

Förbättringar i Attest

På senaste tiden har vi släppt ett antal förbättringar i Attest på webben/i mobilen/Björn Lundén-appen. Här går vi igenom dem!

Historik – attesterade fakturor

Numera kan man se historik på tidigare attesterade fakturor. Tidigare kunde man endast se oattesterade fakturor i listan. Men nu går det alltså bra att följa historiken för att se händelser som vem som attesterat fakturan och titta på hur den ser ut även om den gått vidare i flödet. Du kan också söka efter fakturorna.

Attest.png

Avsering vid avvisad faktura

Under Inställningar – Notiser och påminnelser finns numera möjligthet att ställa in en e-postadress för avisering om en faktura avvisas. Ett mail där eventuella kommentarer samt fakturan som bifogad fil skickas till den angivna adressen.

Notis_om_avvisad_faktura.png

Kommentarer

Sedan tidigare har kommentarer som angetts vid registrering av kvitton eller fakturor på webben/i appen följt med in till leverantörsreskontran i BL Administration. Nu visas även kommentarer för användare av BLA på webben/i mobilen.

Även kommentarer som läggs in i det installerade BL Administration kommer att visas för användaren. Och det är möjligt att fylla på med ytterligare text, dock är fältet främst tänkt för korta notiser, inte hela konversationer – då rekommenderar hellre chattfunktionen.

Även andra attestanter i kedjan ser dessa kommentarer.

Kommande förbättringar

Flera förbättringar är på gång kommer att släppas allt eftersom, de förändringar i Attest som står näst på tur är:

  • Attestanter med konteringsrätt ska kunna ändra direkt i raderna i konteringen, istället för att som nu endast kunna lägga till kompletterande rader.
  • En ny roll där man som attestant endast kan ändra kostnadsställe, kostnadsbärare och projekt, men inte konteringen.

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

Nyheter - Förbättringar i Attest - ctl00_twimg Fjärrsupport: