2020-01-07

Nu finns version 2020.1.100

Version 2020.1.100 är en viktig programversion som nu finns tillgänglig under Hjälp – Hämta ny version. Versionen finns också att hämta genom att logga in på Mina sidor på vår hemsida www.bjornlunden.se.

Versionen är särskilt viktig för dig som kör BL Lön eller BL Lön Plus, då den innehåller 2020 års skattetabeller. Har du inte redovisat arbetsgivardeklaration på individnivå kan du i versionen även göra kontroll­uppgifter (KU10) för 2019. Naturligtvis kan du även göra kontrolluppgifter för ränta (KU20) och utdelning (KU31) då dessa lämnas årligen precis som tidigare.

I versionen finns även funktion­alitet för kvittotolkning – dvs möjlighet att registrera även kvitton automatiserat med BL Tolkning, fakturautskriftstjänst som innebär att du kan lämna över utskrift och kuvertering av dina pappersfakturor till oss, samt en hel del annat smått och gott.

Här kan du läsa om nyheterna i versionen >>

Viktigt för dig som arbetar i molnet

Du som jobbar med byrå-kundsamverkan i molnet bör tänka på att om du installerar den nya versionen på din dator och sedan öppnar företag kommer samtliga användare som arbetar med företaget att behöva uppdatera till den senaste versionen för att komma åt databasen.

Det kan därför vara bra att stämma av med din redovisningsbyrå innan du laddar ner och installerar den nya versionen, så att båda parter är redo för densamma.

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

Nyheter - Nu finns version 2020.1.100 - ctl00_twimg Fjärrsupport: