2020-04-07

Nu finns version 2020.2.100

Version 2020.2.100 är en viktig programversion som nu finns tillgänglig under Hjälp – Hämta ny version. Versionen finns också att hämta genom att logga in på Mina sidor på vår hemsida www.bjornlunden.se.

Versionen är särskilt viktig för dig som kör BL Lön Plus då den innehåller uppdateringar inför semesterårsbytet som vanligtvis görs i april (när den sista avvikelseperioden på det gamla semesteråret är uppdaterad), men vi har även lagt till funktionalitet för korttidsarbete och den tillfälliga nedsättningen av socialavgifter, samt en hel del annan smått och gott.

Vi vill också göra dig uppmärksam på att versionen innehåller stöd för vissa av de åtgärder som beslutats i samband med Coronakrisen. Samlad information om hur åtgärderna påverkar dig som finns att läsa på BLA Online, samt på vår Corona-site på vår hemsida, informationen uppdateras löpande. Hur detta påverkat löneprogrammet kan du läsa om längre ned i detta nyhetsbrev.

Här kan du läsa om nyheterna i versionen >>

Viktigt för dig som arbetar i molnet

Du som jobbar med byrå-kundsamverkan i molnet bör tänka på att om du installerar den nya versionen på din dator och sedan öppnar företag kommer samtliga användare som arbetar med företaget att behöva uppdatera till den senaste versionen för att komma åt databasen.

Det kan därför vara bra att stämma av med din redovisningsbyrå innan du laddar ner och installerar den nya versionen, så att båda parter är redo för densamma.

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

Nyheter - Nu finns version 2020.2.100 - ctl00_twimg Fjärrsupport: