2021-01-04

Nu finns version 2021.1.100

Version 2021.1.100 är en viktig programversion som nu finns tillgänglig under Hjälp – Hämta ny version. Versionen finns också att hämta genom att logga in på Mina sidor på vår hemsida www.bjornlunden.se.

Versionen är särskilt viktig för dig som kör lön då den innehåller nya skattetabeller och arbetsgivaravgifter för 2021 samt förbättringar för dig som har sammanfallande intjänande-/semesterår och ska göra semesterårsbyte efter årsskiftet. Dessutom finns funktionalitet för att köra företagslistan i molnet (gäller redovisningsbyråer med vår helhetslösning), anpassningar till nya regler kring RUT-avdraget och en hel del annat smått och gott!

Här kan du läsa om nyheterna i versionen >>

Inloggning efter versionsuppdatering

Funktionaliteten med företagslistan i molnet för våra redovisningsbyråer med helhetslösning innebär en förändring för alla användare. Man kommer efter versionsuppdatering att mötas av en inloggningsruta där man kan välja Företag i molnet (för redovisningsbyråer med helhetslösning) eller Lokal företagsgrupp (övriga kunder). Om du inte tidigare har loggat in på detta sätt kan du logga in dig med användarnamnet * (inget lösenord) i den lokala företagsgruppen. 

Om du har lagt upp egna företagsgrupper kan du naturligtvis logga in i dem på samma sätt som tidigare.

Du som är redovisningsbyrå med helhetslösning kan läsa mer om fördelarna med företagslistan i molnet i vår guide.

Företagslistan i molnet >>

Viktigt för dig som arbetar i molnet

Du som jobbar med byrå-kundsamverkan i molnet bör tänka på att om du installerar den nya versionen på din dator och sedan öppnar företag kommer samtliga användare som arbetar med företaget att behöva uppdatera till den senaste versionen för att komma åt databasen.

Det kan därför vara bra att stämma av med din redovisningsbyrå innan du laddar ner och installerar den nya versionen, så att båda parter är redo för densamma.

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

Nyheter - Nu finns version 2021.1.100 - ctl00_twimg Fjärrsupport: