Nu tolkar vi även dina kvitton!

Från och med version 2020.1.100 kan vår tolkningstjänst även tolka dina kvitton, inte bara leverantörsfakturor.

Om dina kvitton som kommer in till molndatabasen, exempelvis via Björn Lundén-appen, först passerar en tolkningsrobot får du vid efter viss inlärning hjälp att registrera både "basuppgifterna" på kvittot och konteringen med hjälp av ett konteringsförslag.

Kvitton som kommit in till databasen presenteras i fönstret Skannade dokument som öppnas automatiskt när du går in i verifikationsregistreringen – förutsatt att det ligger några inkomna dokument och väntar på registrering. Den lilla robot-ikonen till vänster om filnamnet anger om det finns en tolkningspost till kvittot.

Registrering_kvitton.png

När du klickar bokför kommer kvittot att registreras utifrån tolkningsresultatet och du kan få både verifikationstext, datum och belopp samt ett konteringsförslag förifyllt. Om inte alla uppgifter finns med inledningsvis beror det på att roboten inte känner igen kvittot och först behöver tränas upp. Detta sker när du sparar verifikationen.

Observera!

Om du sedan tidigare använt tolkning av leverantörsfakturor behöver du slå av och på funktionaliteten för att även få dina kvitton tolkade. Detta gör du via knappen Tilläggstjänster (pusselbiten) i programmets snabbmeny.

Tillaggstjanster.png

Här kan du läsa mer om vår tolkningstjänst >>

Priset för tolkning av ett obegränsat antal fakturor/kvitton är 39 kr/månad/företag.

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

Nyheter - Nu tolkar vi även dina kvitton! - ctl00_twimg Fjärrsupport: