2020-06-02

Prisvärda paket för digital kundsamverkan

Med våra nya webb­tjänster kan din byrå skapa verkligt effektiva flöden för kunderna och för kommunika­tionen mellan byrå och kund. Du ger dina kunder en ny och bättre upp­levelse – i mobil, app och webb – samtidigt som byrån i real­tid får in digitala underlag i BL Administration.

Vi har förpackat webb­tjänsterna i tre pris­värda paket från 99–199 kr/månad. Bas­paketet möjliggör att du får in under­lagen digitalt direkt i BL Administration. Med Mellan­paketet kan du effektivisera ytter­ligare genom att även jobba automatiserat med kvitton och leverantörs­fakturor. För att även få AI-baserat rådgivar­stöd väljer du plus­paketet.

Välj ett paket som passar dig/er

Oavsett om du sedan tidigare använt några av tjänsterna på app.bjornlunden.se eller om du är ny användare bör du för att få det mest förmånliga priset välja ett paket.

 1. Logga in på app.bjornlunden.se, eller välj Tilläggstjänster högst upp i BL Administration.

  Paketlosning_1.png

 2. Gå till inställningar och välj Generellt. Här hittar du det nya menyvalet Abonnemang och användare.

  Paketlosning_2.png

  Klicka på Abonnemang så ser du de tre byrå-kundsamverkanspaket som finns; Bas, Mellan och Plus. Därunder ser du även de tilläggstjänster du kan komplettera med.

  Paketlosning_3.png

  Du ser den totala månadskostnaden för webbtjänsterna högst upp i det högra hörnet. När du har valt ditt paket och eventuella tilläggstjänster till ditt abonnemang klickar du på Spara längst ner.

 3. Nu ska du välja vilka användare som ska ha paketet och/eller tilläggstjänsterna. Observera alltså att valt paket inte automatiskt läggs på alla användare, utan du ska själv välja vilka användare som ska ha paketet. Det gör du genom att gå till listan med användare och klicka på användaren och där kryssa i paketet. Här är det också viktigt att du ser över vilka rättigheter i paketinnehållet som användaren ska ha. Klicka på Fullständiga rättigheter och avmarkera den eller de rättigheter som användaren eventuellt inte ska ha.

  Paketlosning_4.png

  Bra att veta är att du som är byråmedarbetare med Helhetslösning och kopplar din kund till app.bjornlunden.se kostnadsfritt har tillgång till det upplagda kundföretaget. För att vi ska veta att du har Helhetslösning är det därför viktigt att du väljer att logga in med ditt BL-konto.

Här kan du läsa mer om Byrå-kundsamverkan >>

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

Nyheter - Prisvärda paket för digital kundsamverkan - ctl00_twimg Fjärrsupport: