2020-08-18

Upptäck våra nya webbtjänster!

I september håller vi sju kostnads­fria visningar av våra webb­tjänster för effektiv byrå-kund­samverkan. Med webb­tjänsterna ger du dina kunder en ny och bättre kund­upplevelse samtidigt som du får in digitala underlag direkt i BL Administration.

Kvittohantering i mobil och webb 

Vi visar hur smidig vår digitala kvitto­hantering är för både byrå och kund. Kunden fotar och skickar kvitton från Björn Lundén-appen och byrån får in under­lagen direkt i systemet utan importer och krångel. Vi visar även för­delarna med att koppla till AI-tolkning av kvitton.

Tisdag 1 september kl. 10.00-10.30
Läs mer/anmäl dig här >>

Ekonomiöversikt på webben

Med ekonomiöversikten får kundföre­taget återrapportering direkt i mobilen i form av pedagogiska grafer och diagram som ger en tydlig överblick över före­tagets ekonomi och utveckling.

Fredag 4 september kl. 10.00-10.30
Läs mer/anmäl dig här >>

Attest i mobil och webb 

Visning av vår nya attest­funktion där kund­företaget god­känner leveran­törs­fakturor och kvitton i datorn, plattan eller ­mobilen. Det inne­bär ett säkrare och snabbare attest­flöde med minskad risk för felaktiga eller försenade betal­ningar.

Tisdag 8 september kl. 10.00-10.30
Läs mer/anmäl dig här >>

Paket för smidig byrå-kundsamverkan

Webbtjänsterna är förpackade i tre pris­värda paket: Bas, Mellan och Plus. Under den här visningen går vi igenom inne­hållet i de olika paketen och för vilka olika kund­grupper de lämpar sig. 

Tisdag 8 september kl. 11.00-12.00
Läs mer/anmäl dig här >>

Kassarapport på webben

Med vår nya funktion för kassa­rapport lägger företagaren in dagens försälj­ning (dagskassan) direkt i mobilen och under­laget (Z-rapporten) blir ögon­blickligen åtkomligt i BL Administration. Effektivare kan det inte bli.

Tisdag 15 september kl. 10.00-10.30
Läs mer/anmäl dig här >>

Webbfakturering 

Visning av vår nya fakturering. En unik fördel med vår webb­fakturering är att byrån och kunden jobbar mot samma källa och med direkt synk. I samma ögon­blick som kunden skickar en faktura dyker den upp i byråns BL Administration. Och när byrån t ex markerar en faktura som betald ser kunden direkt i kund­reskontran att den är betald.

Onsdag 16 september kl. 10.00-10.45
Läs mer/anmäl dig här >>

Bank & betalning 

Visning av våra bank­kopplingar som låter byrån arbeta automatiserat med utgående och inkommande betalningar. Du slipper jobba manuellt med filer som tidigare – via bank­kopplingen lämnas och hämtas all data från banken med automatik.

Tisdag 22 september kl. 10.00-10.30
Läs mer/anmäl dig här >>

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

Nyheter - Upptäck våra nya webbtjänster! - ctl00_twimg Fjärrsupport: