Vill du utveckla dina bokföringskunskaper?

Vi erbjuder både grundläggande bokföringskurser för dig som vill komma igång med löpande bokföring och fortsättningskurser där du tillgodogör dig kunskaper för förarbetet som krävs för bokslutet.

Grundläggande bokföringskurs i Stockholm

En tredagars bokföringskurs där du lär dig grunderna i löpande redovisning och kommer igång med din bokföring på ett bra sätt. Genom att vi varvar teori med praktiska övningar blir undervisningen effektiv, varierad och inspirerande.

Läs mer/anmäl dig här >>

Bokföring I som e-kurs

Har du inte tid att åka iväg på kurs kan vi istället erbjuda e-kursen Bokföring I. Du går kursen var du vill, när du vill och i din egen takt. Du slipper restid, reskostnader och logikostnader.

Läs mer/beställ här >>

Fortsättningskurs i bokföring i Stockholm

En tvådagars fördjupningskurs där du lär dig göra periodiseringar och avstämningar av balansrapporten. Efter genomgången kurs har du tillräckliga kunskaper för att kunna göra förarbetet som krävs för bokslutet.

Läs mer/anmäl dig här >>

Bokföring II som e-kurs

Har du inte möjlighet att komma till Stockholm erbjuder vi även kursen Bokföring II som e-kurs. Du går kursen var du vill, när du vill och i din egen takt. Du slipper restid, resekostnader och logikostnader.

Läs mer/beställ här >>

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

Nyheter - Vill du utveckla dina bokföringskunskaper? - ctl00_twimg Fjärrsupport: