Vill du utveckla dina bokföringskunskaper?

Delta i en lärarledd tredagars bokföringskurs på distans livesänd via Zoom där du lär dig grunderna i löpande redovisning och kommer igång med din egen bokföring på ett bra sätt. Genom att vi varvar teori med praktiska övningar blir undervisningen effektiv, varierad och inspirerande.

Distanskurs via Zoom - så fungerar det

Det är som att kursen och kursledaren kommer hem till dig vilket innebär att du kan lära dig det du behöver utan att behöva lämna arbetet eller hemmet. 

Vid kursens start blir du varmt mottagen och får hjälp att komma igång. Du har sedan full interaktion med kursledarna och andra kursdeltagare under hela kursen. Du kan ställa frågor och får tillgång till kursmaterial, precis som på våra vanliga kurser. Det är bara doften av nybryggt kaffe eller te som du behöver ordna själv. 

  • Tryggt och säkert deltagande på distans via Zoom 
  • Tids- och kostnadseffektivt – ingen restid, inga kostnader för resa och logi 
  • Full interaktion med både kursledare och kursdeltagare 

Så här går en distanskurs till >>

Tid och plats

Tisdag till torsdag 16-18 februari kl 09:00–16:00, vid din dator på distans via Zoom.

Läs mer om kursen/boka här >>

Bokföringskurs som onlinekurs

Har du inte tid att gå vår livesända kurs via Zoom kan vi istället erbjuda onlinekursen Bokföring. Du går kursen var du vill, när du vill och i din egen takt. Även med denna kurs kan du delta tryggt och säkert samt slipper restid, reskostnader och logikostnader.

Läs mer/beställ här >>

”Om du har problem att visa sidan, klicka här för att åtgärda felet. ”

Nyheter - Vill du utveckla dina bokföringskunskaper? - ctl00_twimg Fjärrsupport: